Home » Társ a bútortervezéstől a kivitelezésig!

Társ a bútortervezéstől a kivitelezésig!

Cégünk fő profilja egyedi méretű bútorok tervezése és gyártása, mindemellett széria bútorokat is gyártunk. Konyha, szoba, iroda, fürdőszoba – az asztalos és a látványtervező a megrendelővel közösen alakítja ki a végleges terveket, amelyek alapján pontosan azt kapja a megrendelő, amit szeretne.


Ügyfeleink elégedettsége és kényelme a legfontosabb számunkra.

Az elmúlt időszakban számos közületi és magánmegrendelő megbízását teljesítettük, az egyéni elképzeléseket szem előtt tartva. Nagyobb építőipari beruházásoknál alvállalkozásként veszünk részt a kivitelezésben.

Munkánk során kipróbált szakemberekkel dolgozunk, ezáltal is garantálva a szakszerű, precíz, minőségi végeredményt – olyan bútor elkészítését, ami a megrendelő minden igényét kielégíti.

Az ötletek megvalósítását 3D látványtervezéssel is segítjük, ezt a szolgáltatásunkat lakberendező szakember segítségével együtt kínáljuk a bútorkészítés iránt érdeklődő megrendelőinknek.
Tervező szoftverünk tökéletesen kielégíti a mai kor elvárásait, a fotórealisztikus látványtervek segítik a megrendelőt igényei pontos megfogalmazásában, hogy a végeredmény pontosan az legyen, amit elképzelt.