Home » Rólunk

Rólunk

Cégünk fő profilja egyedi méretű bútorok tervezése és gyártása, mindemellett széria bútorokat is gyártunk.

Megrendelt bútorait kiválóan felszerelt műhelyünkben készítjük el, ahol minőségi termékeket állítunk elő, minőségi alapanyagokból.

Szekeres Ernő

Harminc éves szakmai tapasztalattal bútorasztalos valamint épületasztalos téren is.

Tevékenységek: laminált parkettázás, konyhabútorok gyártása és beszerelése, beépített bútorok gyártása és beépítése, nyílászárók szerkezetkészre gyártása és beépítése, egyedi kivitelezésű beltéri ajtók gyártása és beépítése.
Cnc bérmunka: 2000×3000 mm-es munkafelülettel rendelkezésükre állunk 2d és 3d megmunkálásban is. Csak a képzelet szab határt – a legkülönfélébb formák, alakzatok, minták elkészíthetők a modern, számítógép-vezérelt eljárással, precíz gépeinkkel.

Az elmúlt időszakban számos közületi és magánmegrendelő megbízását teljesítettük, az egyéni elképzeléseket szem előtt tartva. Nagyobb építőipari beruházásoknál alvállalkozásként veszünk részt a kivitelezésben.

Munkánk során kipróbált szakemberekkel dolgozunk, ezáltal is garantálva a szakszerű, precíz, minőségi végeredményt – olyan bútor elkészítését, ami a megrendelő minden igényét kielégíti.

Az általunk gyártott bútorokat természetesen végig menedzseljük a tervezéstől a beépítésig, minden megrendelői igényt előtérbe helyezve.


Erősségeink:


kitűnő ár-érték arány
mobilitás
ügyintézés az Ön kényelmének érdekében
nincs rejtett költség
rövid határidő
pontos szállítás
jó minőség
maximális rugalmasság

Kapcsolat:

Szekeres Ernő
asztalos
szeki.erno@gmail.com
telefonszám: 0670/666-7483